Un șofer de autobuz a văzut un copil care plângea în hohote când a urcat. L-a întrebat de ce, iar când a aflat, a înlemnit. Ce se întâmplase cu micuțul în acea zi:

Un șofer de autobuz a reușit să impresioneze o lume întreagă, după ce a făcut un gest extrem de frumos pentru un băiețel.

În Kennewick, Washington, iarna este destul de friguroasă, iar uneori cetățenii se confruntă cu furtuni puternice de zăpadă. Iar autoritățile îi îndeamnă mereu să fie îmbărcați foarte bine în această perioadă, să poarte căciulă, mănuși și fular, pentru a evita degerăturile și alte probleme de sănătate.

Din nefericire, nu toată lumea își permite să își achiziționeze în fiecare an astfel de lucru, mai ales că toți copiii cresc de la un an la celălalt, iar lucrurile le rămân mici.

John Lunceford este un șofer de autobuz școlar în orășelul Kennewick și a lucrat în trecut în armata americană, iar în toți anii de când se află în preajma copiilor, a observat că tot mai mulți copii sunt trimiși pe o vreme năpraznică îmbrăcați necorespunzător sezonului.
Iar acest lucru îl impresionează foarte tare, căci este obligat să vadă zilnic aceste imagini.

Într-o zi, pe când a oprit în dreptul unei stații pentru a lua niște copii, unul dintre puștii care s-a urcat în autobuz plângea în hohote. Mâinile și urechile îi erau roșii, după ce așteptase minute bune venirea autobuzului, iar afară era ger. Șoferul a decis atunci că trebuie să îl ajute cumva pe micuț, așa că l-a lăsat să îi folosească mănușile. I-a spus băiatului că totul va fi în regulă, însă era foarte îngrijorat. Nu mai voia să mai vadă astfel de imagini sfâșietoare cu copii înfrigurați, așa că a avut o idee genială.

A intrat într-un magazin, a ales câteva căciuli și niște mănuși, apoi a mers la școala unde băiețelul învăța. L-a găsit ușor pe puști, căruia i-a dat o căciulă și o pereche de mănuși și a putut vedea bucuria din ochii acestuia, că nu îi va mai fi frig când va pleca de la școală.

Însă după ce l-a ajutat pe băiețel, acesta și-a dat seama că mai are multe căciuli și mănuși, așa că s-a dus la biblioteca școlii, acolo unde a mai găsit câțiva copii cărora le-a făcut cadouri.