Varsta la care o femeie nu mai are nevoie de un barbat. Cum le recunoastem pe aceste persoane

Fiecare femeie are o varsta secreta de la care nu mai sunt interesate de barbati: atat pe plan sexual, cat si la modul general. Unele sunt indiferente fata de barbati atunci cand sunt la pensie, altele dupa 40 de ani, iar celelalte chiar de cum implinesc 30.

Primul semn care te va ajuta sa cunosti o astfel de femeie este parul neingrijit, cearcanele si kilogramele in plus. E plictisitoare si nemultumita. Ce s-a intamplat cu ea? Simplu: a ajuns la varsta la care s-a lasat prinsa in mrejele frustrarilor si ale greutatilor.

De ce este o varsta secreta? Pentru ca aceasta femeie nu spune nimanui nimic, nu se destainuie. Si-a inchis inima si nu permite nimanui sa intre in viata sa. Nu mai are incredere in barbati si nici nu-si mai imagineaza faptul ca ar exista unul care ar putea sa o iubeasca.

Femeile sunt frumoase atunci cand sunt iubite chiar si la distanta, atunci cand vorbesc cu iubitul doar prin mesaje. Ea stie ca cineva o iubeste si se gandeste la ea. Ea are cui sa-i ofere iubirea care traieste in interiorul ei.

Iubirea si pasiunea fac femeia sa straluceasca, sa arate bine, sa fie frumoase si atragatoare. O femeie e tanara si frumoasa atunci cand este iubita. Celelalte traiesc cu amintirile si frustrarile acumulate pe parcursul anilor.

Insa daca va veti intreba pana la ce varsta o femeie are nevoie de un barbat, raspunsul este urmatorul: pana la ultima suflare. Stim cu totii ca uneori iubirea provoaca durere si atunci doresti sa evadezi in lumea ta, sa te inchizi intr-o carapace si sa nu mai permiti nimanui sa simta ceva pentru tine.

Dar nu e corect asta, in primul rand fata de propria persoana. In subconstientul tau mereu vei dori sa fii iubita si rasfatata. Noi femeile depindem de atentia si dragostea unui barbat. Sau cel putin asta ne face sa fim mult mai fericite.