VESTE SOC! Cetatentii romani nu vor mai putea trece granita fara PASAPORT si devine GRATUIT din luna iunie.

0
Publicitate

Pentru toți cetățenii români care vor să călătorească în străinătate, pașapoartele vor fi obligatorii. Se vor elibera gratuit de la 1 iunie 2017, precizează un act normativ publicat recent in Monitorul Oficial. Taxa aceasta, face parte din cele 102 taxe ce vor fi eliminate, conform legii promulgate de Klaus Iohannis pe 6 ianuarie.

Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, a apărut în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 15 din 6 ianuarie 2017 şi va intra în vigoare la 1 MARTIE 2017.

Acum se mai citește și:  Alune, Nuci Crocante, Ciocolată și o Glazură Fină de Caramel! Pe toate le are prăjitura asta minunată, pe care o faci AȘA!

Din cele 102 taxe care vor fi eliminate, 6 provin din Ordonanța Guvernului nr.24/1992 privind stabilirea anumitor servicii publice si a taxelor percepute pentru prestarea acestora pe teritoriul Romania, nota wall-street.ro.

Publicitate

Președintele Klaus Iohannis a promulgat LEGEA prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, după ce Parlamentul a respins, la finele lunii decembrie 2016, cererea sa de reexaminare in care solicita excluderea taxei Radio-TV din textul legii.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK PENTRU CA SA AFLE TOATA LUMEA !

Sursa: stirea-adevarata.blogspot.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI
Acum se mai citește și:  N-ai nevoie de cuptor pentru prăjiturica asta! Se face în doar zece minute şi e absolut delicioasă! Vezi reţeta aici

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com