Victor Slav s-a filmat cu fetita lui si a Biancai Dragusanu. Ce a spus micuta Sofia pe filmare, nu te-ai fi așteptat la asta:

Victor Slav si-a petrecut ziua de sambata in compania fetitei lui, Sofia Natalia. Mandru foc de minunea lui, Victor a scos telefonul si a provocat-o pe fetita sa participe la un joculet.El a rugat-o pe Sofia sa ii indice unde sunt dinti, urechile, parul, dar si…nasul lui tati! Fetita a intrat imediat in jocul parintelui, iar imaginile au atras milioane de vizualizari.

Nu in ultimul rand, prezentatorul WOWbiz a fost felicitat pentru fetita superba pe care o are si multi au fost de parere ca Sofia Natalia ii este leita!
Voi ce parere aveti? Cu cine seamana Sofia mai mult?

Victor Slav si Bianca Dragusanu au decis sa-si spuna adio dupa mai multi ani de iubire intensa. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 6 ani si a fost dragoste la prima vedere.

Dupa mai multe despartiri si impacari, in momentul in care s-a nascut micuta Natalia Sofia, relatia lor parea tot mai stabila si linistita.

„Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna.

Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.

Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea.

Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, au declarat cei doi după despărțire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *