Video adorabila! Cum se cearta o fetita de 15 luni cu tatal sau, desi nu stie sa vorbeasca! Priviti cat este de hotarata micuta, te topesti de dragul ei:

Toti parintii stiu ca bebelusii sunt greu de convins sa faca ceva ce nu-si doresc. Insa aceasta fetita nu este doar incapatanata, dar si pusa pe cearta.

Gareth Roe, un tata din Irlanda, este filmat in timp ce incearca sa-si convinga fetita de 15 luni sa coboare de pe masa televizorului. Lola, insa, nu numai ca nu vrea sa faca asta, dar se si cearta cu tatal ei, desi nu poate inca sa vorbeasca.

Fetita este decisa sa ramana pe masa si este foarte vocala, tatal ei abia putand sa-i acopere vocea.

Filmarea amuzanta de 37 de secunde a fost postata pe YouTube, unde a depasit 23 de milioane de vizualizari, iar acum este distribuita pe retelele de socializare.

1

HOROSCOP ZILNIC SAMBATA 28 IULIE 2018. După trecerea eclipsei de lună de vineri, contextul astral se schimbă, iar aspectele pe care le aduc ar putea crea o piatră de temelie pentru schimbările pe care ţi le doreşti în viaţă.

HOROSCOP ZILNIC SAMBATA 28 IULIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se întrezăresc schimbări în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional, moment marcat de formarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Însă ceva se va modifica și în plan sentimental, astfel că fii atent la ambele tipuri de relații. Orice final este urmat de un început, de regulă, mult mai bun. Ai încredere că totul va fi bine!

HOROSCOP ZILNIC SAMBATA 28 IULIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Schimbări în plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt șanse de a te orienta spre un alt loc de muncă, într-un cu totul alt domeniu profesional. Impulsurile aspectului de Lună plină perfectat astăzi în Semnul Vărsătorului te vor ajuta să te detașezi de situații și relații învechite și total neptorivite ție acum și aici.

Citeşte şi Soarta incredibilă pe care a avut-o acest tânăr de 32 de ani după ce și-a donat toată averea celor sărmani

HOROSCOP ZILNIC SAMBATA 28 IULIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi care marchează începutul unui lung șir de schimbări mentale, fie la nivel de decizii personale, fie la nivelul filozofiei de viață. Detașează-te de trecut, acceptă noul și împărtășește cu cei dragi stările și trăirile de astăzi. În Semnul Vărsătorului se formează aspectul de Lună plină si eclipsa de Luna, ajutându-te să fii obiectiv și realist cu propriile tale dorințe și situații în care te afli.

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *