VIDEO – Fetița asta de doar 3 anișori cântă Dumnezeiește! Nu am mai auzit niciodată o voce atât de drăgălaşă și atât de adorabilă

VIDEO MAI JOS…

„Little Big Shots” este un show de televiziune moderat de actorul de comedie Steve Harvey în cadrul căruia îşi fac apariţia copii talentaţi, unii chiar de la cea mai fragedă vârstă.

Dovadă stau şi imaginile înregistrate cu această fetiţă drăgălaşă care deşi are doar trei anişori ne oferă o reprezentaţie adorabilă.

Care copil nu iubeşte desenele animate, mai ales cele care poartă semnătura Walt Disney? Pentru micuţa Claire Ryann Crosby totul a început cu un clip montat de tatăl ei, la rândul lui muzician, în care fetiţa interpreta un cântec de pe coloana sonoră a filmului de desene animate „Mica Sirenă”.

Recent ea a participat la emisiunea „Little Big Shots”, unde a reluat această interpretare a melodiei „Part of your world” într-o reprezentaţie minunată, spre deliciul moderatorului şi publicului din platou.

Inocenţa vârstei pe care o are, strălucirea din ochii ei mici şi carisma incredibilă au făcut că talentul ei să fie apreciat la reala lui valoare.

Având în vedere faptul că îi place foarte mult să cânte şi să danseze, Claire a ales încă de la o vârstă fragedă ce vrea să facă mai departe în viaţă.

Micuţa locuieşte cu familia ei în Utah, Statele Unite ale Americii, iar părinţii săi sunt extrem de mândri că fetiţa lor are o voce atât de sensibilă şi de caldă.

Cu siguranţă această interpretare superbă vă va emoţiona instantaneu şi vă va face ziua mai senină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *