VIDEO! Patru rromi ataca un francez la metrou in Paris!

0
Publicitate

Un francez a publicat un video dur pe YouTube in care este atacat de 4 barbati de etnie rroma! Mesajul pe care l-a transmis dupa aceea este uluitor!

Francezul i-a vazut de mai multe ori pe acesti tineri la metrou in Paris. Cei patru barbati sunt hoti de buzunare si in fiecare zi se duc la “munca”. Treaba lor este sa fure de la calatori tot ce prind.

Intr-o dimineata, francezul s-a saturat sa fie martor la aceste fapte si s-a decis sa ii filmeze pe talhari. Baietii s-au prins ca sunt inregistrati si s-au napustit asupra francezului, incepand sa-l loveasca si sa-l injure.

Acum se mai citește și:  Campania incepe foarte urat. JIGNIRE fara precedent a lui Basescu la adresa lui Ciolos. Ponta nu lipseste
Publicitate

“Pourquoi ma filmezi, ma! Haideti toti pe el sa-l ardem!“, strigau rromii.

Francezul nu a cedat si a continuat sa filmeze. La un moment dat, hotii si-au dat seama ca nu e bine sa mai stea pe peron si au luat-o la fuga. Ce a urmat dupa aceea este uluitor.

Francezul a inceput sa ii filmeze pe toti ceilalti calatori care asteptau pe peron si care au fost martori la eveniment, tipand la ei si luandu-i la rost.

Acum se mai citește și:  OFICIAL! Steaua este a lui Gigi Becali, lovitura dura pentru Armata!

“Sunt rromi si sunt hoti de buzunare. Sunt aici in fiecare dimineata si voi nu faceti nimic! Nu faceti nimic! In fiecare dimineata va fura din buzunare, dar voi sunteti prea lasi sa faceti ceva. Lumea va vedea acum cat sunteti de lasi. Francezii sunt ca niste oi. Rromii m-au lovit si voi nu ati intervenit. Sunteti lasi“, a strigat francezul.

sursa: www.wowbiz.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiască

Acum se mai citește și:  Acest om a venit în vizita la fratele sau, ce a urmat este de o nesimtire neinchipuita!Tine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Leave A Reply

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com