Vin zile cu buzunare pline pentru două zodii. Norocul le bate la ușă. Poate tu ești printre ele

Munca multa, ambitii, provocari, insa succesul si realizarile voastre din aceasta perioada depind in buna masura de relatiile cu colegii sau cu subordonatii. Bani mulți și noroc cu carul pentru unele zodii! Iată ce-ți rezervă horoscopul!

Berbec: O zi destul de animata: telefoane, intalniri si negocieri diverse, iar mizele acestora se invart in jurul unor chestiuni financiare.

Revenire plina de speranta in viata voastra a cuiva de care v-ati despartit recent sau poate ca ati convenit amandoi sa lasati o pauza in relatie.

Taur: Munca multa, ambitii, provocari, insa succesul si realizarile voastre din aceasta perioada depind in buna masura de relatiile cu colegii sau cu subordonatii.

Un control medical ar putea descoperi cauza unei eventuale probleme de sanatate; ati primi, evident, si recomandarile potrivite.

Gemeni: Pofta de viata, chef de distractie; in profunzime insa, sunteti in cautarea unei solutii eficiente a problemelor cu care va confruntati voi sau colegii vostri.

Va fac cu ochiul oferte ale ale agentiilor de turism: biletul de avion si rezervarile aferente ar fi un cadou neasteptat pentru fiinta iubita.

Rac: Ganditi poate sa resetati relatia si sa va mai dati o sansa, convinsi fiind de ultimele declaratii si actiuni ale partenerului.

Zile speciale pentru cei mai mici: isi aleg un model, isi cristalizeaza un vis pe care doresc sa si-l atinga cat mai curand posibil.

Leu: Se poate sa scapati neasteptat de usor de grija unor acte, semnaturi, chestiuni birocratice diverse.

Este posibil sa intrati in posesia unor informatii destul de corecte legate de un proiect al vostru de suflet si va va fi mai usor sa faceti o alegere.

Fecioara: Sunteti pregatiti sa faceti o cheltuiala mai insemnata si tocmai de aceea sunt utile tot felul de amanunte despre caracteristicile produsului respectiv, despre intretinere si conditii de garantie.

Ganditi poate sa reluati chiar de astazi o cura sau un regim care v-a adus rezultate si altadata.

Balanta: Zile speciale pentru voi prin deciziile pe care vi le asumati acum ori printr-o intalnire ce va poate schimba viata intr-un fel oarecare.

Un moment de echilibru si de claritate pentru voi: simtiti daca este mai bine sa renuntati la un proiect, o ambitie, o relatie.

Scorpion: Foarte posibil sa nu apara urgente ori situatii neprevazute si sa aveti astazi parte de linistea pe care v-o doriti, astfel incat sa va puteti concentra asupra voastra, a sanatatii, a nevoilor voastre profunde. Va prinde bine prezenta unui vechi prieten sau confident.

Sagetator: O stare de bine optimism, entuziasm: chiar daca nu este totul perfect, va concentrati asupra solutiilor, nu luati in calcul un esec ci poate doar o amanare.

O zi norocoasa in plan financiar, căci incasati acum sume ce v-au fost promise mai demult, iar buzunarele se vor umple, spre bucuria voastră și a celor dragi, căci se pare că veți fi generoși.

Capricorn: Veti fi in centrul actiunii chiar fara sa vreti: se gandesc la voi sefi, clienti, furnizori, beneficiari.

Invitatie la o discutie despre o potentiala afacere sau poate ca este vorba despre schimbari la locul de munca de care veti putea beneficia. În plus, sume mari de bani se arată la orizont, iar norocul vă surânde atât în plan financiar, cât și la nivel de carieră.

Varsator: Vesti despre oportunitatea unor studii, munca sau cercetare in strainatate. Sau poate ca potentiali clienti din alta zona geografica au aflat despre oferta si produsele voastre si sunt dornici sa va intalniti pentru o discutie.

Pesti: Posibil sa se rezolve problema lichiditatilor sau a finanatarii astfel incat sa puteti continua un proiect. Veti face poate ochii mari la o destainuire care vi se face si veti gasi cuvintele potrivite pentru o alinare sau chiar un sfat de efect.

Sursa: Antena Stars