Zodiile de femei care imbatranesc frumos. Sunt niste adevarate doamne!

Toti ne temem intr-o oarecare masura de batranete. Aceasta nu cruta pe nimeni, insa unele zodii au sanse mai mari sa imbatraneasca frumos. Afla despre cine este vorba:

Berbec: pe cat de agitata si incapatanata este in anii de tinerete, pe atat de blanda ajunge la batranete. Aceasta nativa este o zodie nehotarata si rebela la inceput de drum, insa se transforma intr-o batranica joviala, calma, pusa pe sotii, in scopul de a isi face nepotii fericiti.

Pentru aceasta zodie, senectutea vine cu o serie de avantaje, astfel ca nu va deveni doar mai inteleapta, ci si dornica de a face mai multe lucruri, precum croaziere.

Rac: reprezentanta acestei zodii va trai cu aceeasi dezinvoltura anii batranetii, precum o facea si in tinerete. Dupa frumoasa varsta de 40 de ani, aceasta nativa ajunge sa realizeze importanta unei diete sanatoase si a sportului.

Renunta la vicii, face controale periodice la medic si adopta un regim alimentar bogat in vitamine. Devine o femei organizata si nu isi va arata nicidecum varsta din buletin.

Balanta: dupa o viata traita fara excese, fiind pasionata de lectura si calatorii, aceasta are sanse mari sa ajunga la varsta de 100 de ani.

Relaxarea si echilibrul pe care le adopta pe parcursul tineretii si al varstei a doua isi pune amprenta asupra acesteia. Are cele mai putine riduri si cele mai putine griji, dintre toate femeile zodiacului.

Varsator: ideile stralucite, forta creatoare si spiritul inovator care le caracterizeaza pe aceasta nativa vor continua sa se manifeste si dupa varsta celei de a doua tinerete.

La 70 de ani ai toate sansele sa o gasesti pe femeia Varsator pictand pe veranda. Are parte de o viata activa, aproape de natura, bucurandu-se de roadele propriei sale munci.

Isi procura singura hrana, din gradina in care munceste pentru fiecare detaliu. Cu toate acestea, nu se izoleaza de civilizatie, ci dimpotriva. Atrage multi prieteni tineri, pasionati precum ea de arta, care o vor ajuta sa organizeze expozitii cu lucrarile ei.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!