Andreea Esca, Lăsată Fără Replică Pentru Prima Dată! Fiica Ei Şi Mario Fresh Tocmai Au Anunţat:

Alexia, fiica Andreei Esca, şi Mario Fresh formează un cuplu de aproape doi ani. Cei doi tineri sunt extrem de frumoşi, de simpatici şi plini de viaţă.

Chiar dacă în câteva luni nu vor mai fi în fiecare zi împreună, asta pentru că Alexia va pleca să studieze în străinătate, Mario îi promite iubirea lui şi îi transmite că o va aştepta cât este nevoie. Într-un interviu pentru Antena Stars, Alexia şi Mario au vorbit despre relaţia lor, despre cum s-au cunoscut, dar şi despre căsătorie.

„Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Fluturi în stomac, nu mai putea. Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră că vom scăpa de BAC. Eu nu vreau afară, am aici băieţii meu. Eu am împins-o să meargă afară, i-am spus că e vorba de cariera ei şi de viaţa ei ca om”, a spus Mario la Star Matinal.

„Mama îl place pe Mario pentru că e un băiat respectuos şi orice alegere fac, ea e de acord cu mine. Avem BAC-ul, avem emoţii şi după aia vacanţa de vară. Nu m-am decis unde vreau să studiez, dar cred că în Anglia şi stau 3-4 ani. Mario mă susţine întotdeauna orice aş face. E un tip romantic, vine cu un trandafir la mine şi chiar fără ocazie şi eu sunt romantică”, a spus Alexia.

Alexia şi Mario au vorbit şi despre gândurile de căsătorie. Exemplul relaţiei părinţilor lui Mario pare să fie pe placul celor doi, iar dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile Alexiei, nunta se apropie. Spunem asta pentru că Mario a povestit despre părinţii lui că s-au căsătorit la vârsta de 20 de ani, iar Alexia a mărturisit că şi-ar dori ca relaţia lor să fie exact ca a părinţilor lui Mario.

„E am luat stilul de la mama şi tata, încerc să iau ce e mai bun de la ei, se cunosc de la 15 ani, de la 16 ani au o relaţie, la 20 s-au căsătorit”, a spus Mario. „Mi-aş dori să fie exact aceeaşi poveste şi la noi”, a spus Alexia.

popescudan

citeste.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *