După ce a fost salvat de pe străzi, acest câine reacţionează într-un mod care te lasă fără cuvinte…

Nu sunt puţine ocaziile care ne demonstrează că şi animalele pot fi influenţate din punct de vedere emoţional de tot ceea ce li se întâmplă.

Frica de moarte ocupă primul loc în topul temerilor oamenilor. De ce nu am putea crede că la fel stă situaţia şi în cazul necuvântătoarelor?

Şansa a fost de partea unui căţeluş chihuahua în vârstă de 7 ani care fusese salvat de pe străzi de către o mare iubitoare de animale.

Condiţiile grele în care trăise până atunci îşi puseseră amprenta asupra sa, bietul căţeluş aflându-se la un pas de moarte.

Cea care îl ajutase a sperat din tot sufletul ca drumul către medicul veterinar să reprezinte salvarea lui.

După 30 de ore de tratament atât personalul medical, cât şi femeia care îl recuperase de pe străzi pe acest chihuahua au fost martorii unei scene impresionante.

Suferinţa prin care trecuse până în acel moment l-au făcut pe sărmanul patruped să lăcrimeze, emoţionându-i profund pe cei din jurul său.

Privirea tristă şi lacrimile amare pe care acest căţeluş le varsă nu te pot lăsa indiferent. Acestea sunt situaţiile care ne demonstrează că şi animăluţele au suflet şi merită să fie tratate ca atare.

Când faci bine vei fi mereu răsplătit în aceeaşi măsură şi chiar dacă aceste vieţuitoare minunate nu au multe lucruri de oferit, recunoştinţa, loialitatea şi afecţiunea lor fac mai mult decât orice altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *