Secretul rușinos a ieșit la iveală! Andra, amor în secret cu un cântăreț celebru de la noi. „I-aș face mult rău”. Cine e. Vezi imaginie cu ei împrenă

Înainte să înceapă o relaţie cu Cătălin Măruţă şi să se mărite, Andra a mai trăit o poveste de dragoste cu Dragoş Caploiu, ce a făcut parte din trupa Groove, formaţie ce a fost la modă în anii 90.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea cînd aveau 15 ani, iar relaţia dintre Andra şi Dragoş s-a încheiat în 2005. Aceştia au stat împreună timp de doi ani şi jumătate, iar după ce au pus capăt legăturăturii nu au ezitat să se şicaneze prin intermediul ziarelor.

Cîntăreaţa susţinea că Dragoş o „terorizează” cu telefoanele, iar cel din urmă a ţinut să lămurească toată povestea dintre ei.

“Eu nu m-am certat cu Andra, pur şi simplu ne-am despărţit, ceea ce este cu totul altceva. Am încercat să rămînem prieteni. Am fost împreună cu Andra doi ani şi jumătate. Ne-am despărţit cu o săptămînă înainte de Cerbul de Aur şi am hotărît atunci, de comun acord, să păstrăm distanţa şi să nu mai ţinem legătura, nici măcar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie şi nici ei rău, mai ales că ea avea să se prezinte la festival. Asa se face că în ziua în care Andra urma să intre pe scenă, cu puţin timp înainte, i-am dat un mesaj în care i-am urat succes. Asta a fost tot.

După, Andra m-a sunat, iar eu nu i-am răspuns. Au urmat cîteva mesaje din partea ei, în care îmi cerea să-i răspund la telefon pentru că vrea să-mi audă vocea şi să-i urez succes. Mi-a scris într-un mesaj că aceasta ar fi ultima ei dorinţă, de a-i raspunde la telefoane.

Nu am făcut-o pentru că aşa am considerat că este mai bine. Aşa cum am spus şi pîna acum, contrar celor aparute în presa cum ca eu am terorizat-o cu telefoanele, îmi rezerv dreptul de a infirma. I-aş face mult rău dacă aş dezvălui”, mărturisea Dragoş în 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *