Relaţia tată-fiică este întotdeauna una specială, fiind presărată cu momente unice care se transformă în amintiri preţioase ce se păstrează întreaga viaţă. În jurul acestei conexiuni puternice se consolidează întreaga existenţă a unei fete care va vedea mereu în tatăl său un protector, iar când va fi mare, va căuta un partener de viaţă care să reprezinte imaginea paternă. Un tată va încerca mereu să-şi ghideze fiica şi să îi ofere dragostea şi protecţia de care are nevoie.
Încă de când este mică şi până când devine o femeie în toată firea, tatăl va fi mereu alături de fiica sa. Astfel se nasc momente unice în viaţă, precum cel surprins în aceste imagini.
La aniversarea vârstei de 15 ani, Jasmine are parte de o petrecere demnă de o adevărată prinţesă, iar cel care nu lipseşte de lângă ea este chiar tatăl său, un militar devotat, care se transformă în prinţul ei. Şi cum o astfel de ocazie nu poate să fie magică fără un dans minunat, nici în acest caz cei doi nu s-au lăsat mai prejos şi au creat un moment special.
Strălucind precum „Cenuşăreasa” în seara balului, Jasmin îşi ia tatăl de mână şi îşi face intrarea pe ring alături de acesta în paşi de dans, parcă plutind de fericire şi emoţie. Mândria cu care tatăl îşi priveşte fiica este foarte evidentă.
După câţiva paşi lenţi, ritmul muzicii se schimbă subit şi toţi invitaţi rămân uimiţi să vadă cât de bine se mişcă cei doi pe o muzică foarte dinamică. Se vede clar că şi-au dat toată silinţa pentru a crea o reprezentaţie unică, sincronizându-se foarte frumos.
Coregrafia executată este una foarte dificilă, cu mişcări foarte complexe şi dacă din partea fiicei ne-am fi aşteptat să nu fie nicio problemă, avantajând-o vârsta şi melodiile alese, prestaţia tatălui este o adevărată surpriză pentru toată lumea. El se mişcă incredibil pe aceste ritmuri moderne, simţindu-se chiar în largul său şi punând foarte mult suflet pentru ca fiica lui să fie mândră de el.
La un moment dat, locul tatălui este preluat de frăţiorul mai mic, care nu se lasă intimidat de privirile aţintite asupra lui şi îşi etalează aptitudinile de dansator desăvârşit în ciuda vârstei sale fragede. Cum tatăl nu poate să stea foarte mult despărţit de fiica sa, el se întoarce pe ringul de dans pentru a termina acest dans emoţionant care cu siguranţă a făcut deliciul tuturor.
Cei prezenţi la eveniment îi încurajează prin urale şi îi răsplătesc cu ropote de aplauze pentru dansul lor fenomenal. Acest moment fabulos este expresia relaţiei deosebite pe care tatăl o are cu fiica lui!
Player video
Citeste si:
Klaus Iohannis, după summitul NATO de la Bruxelles: ”Un summit cu concluzii foarte bune pentru noi”
Presedintele Klaus Iohannis a susținut, joi, o declarație de presă la Bruxelles, în urma summitului NATO organizat acolo, finalizat ”cu concluzii foarte bune pentru România”.
DECLARAȚIILE FĂCUTE DE ȘEFUL STATULUI
– Un summit interesant cu concluzii foarte bune pentru noi, cu sesiuni care au fost planificate de multă vreme, cu o sesiune neplanificată foarte intensă și vreau sa punctez doar câteva lucruri.
– Primul lucru pe care l-a obținut România la acest summit NATO este că încă din 2016, după summitul NATO de la Varșovia, am încercat să consolidăm flancul estic, am făcut-o împreună cu ceilalți de pe flancul estic, am obținut pas cu pas.
– În acest demers al nostru de întărire am obținut două lucruri importante: un centru de comandă de trei stele, operațional, cum ne-au explicat specialiștii noștri, un centru de comandă tactic, cel mai de jos și strategic, cel mai de sus. Vom avea 400 de ofițeri de stat major din toate țările NATO.
– Al doilea lucru, am obținut o îmbunătățire a statutului brigăzii multinaționale, acum am căpătat un statut permanent. Vom continua să negociem cu ceilalți aliați pentru o prezență cât mai solidă. Două rezultate de care putem să fim mândri.
– O întreagă sesiune a fost organizată la inițiativa și demersul nostru, sesiune dedicată Mării Negre, cu invitați din Georgia și Ucraina. Regiunea Mării Negre este pe harta NATO, un lucru pe care l-am reușit cu mare succes, o prezentă aliată foarte bună.
– În ansamblu, postura NATO a fost întărită la acest summit, avem o serie de rezultate frumoase, atât în ce privește structurile de comandă, trupele alocate.
– În final, sesiunea foarte specială: banii. În 2014 s-a decis ca în principiu, până în 2024, alocările naționale pentru apărare să fie de 2% din PIB pentru fiecare țară în parte. Rezultatele sunt foarte diferite și ne aflăm destul de departe de momentul 2014, România a ajuns la 2% de anul trecut și alte țări la o performanță similară. SUA are în jur de 4%, dar avem aliați care au bugete sub 1%.
– Pe bună dreptate s-a pus la modul foarte apăsat în discuție ceea ce am numit noi border sharing, asta a fost sesiunea specială.
– Cu toții am renunțat la întâlnirile bilaterale, din păcate, apăruse o discuție destul de intensă și am hotărât împreună să schimbăm programul pe loc, am continuat doar aliații, fără musafiri și am discutat despre bani. Am ajuns la concluzii optimiste, mai mulți aliați care încă sunt destul de departe de 2% s-au angajat să crească cheltuielile pe apărare.
– Pentru România este simplu, noi suntem la 2% și ne menținem la acest nivel. Ni s-a cerut să încercăm în perspectivă să mergem chiar mai departe.